Gluténmentes pékség

Szerző: Horváth Judit

Friss kenyérillat, ropogós kiflik és bagettek, foszlós péksütemények – mindez glutén és tej nélkül! Azoknak sem kell többé kompromisszumot kötni, akiknek mentesen kell táplálkozniuk, és szeretik a hagyományos ízeket.

A Gluténmentes pékség bővített és átdolgozott kiadásában a korábbi 50 recepten túl több mint 20 újat, valamint rengeteg hasznos tippet és technikai tanácsot találunk. Az élesztős, sütőporos és szódabikarbónás változatoknak köszönhetően akkor is bátran elkezdhetjük a kenyérsütést, ha nem szeretnénk kovásszal dolgozni. De ha mégis kovászos kenyérre vágyunk, akkor a gluténmentes kovász készítésének titkait is megtudhatjuk. És hogy a többféle ételérzékenység mellett élvezhető, frissen sült pékáru teljes élményt nyújtson, változatos mentes kencék készítésében is segít.

Egy csipet tudás, nagy adag szeretet – és otthon is igazi mentes pékmester válhat belőlünk.

„Horváth Judit neve garancia arra, hogy a gluténmentes sütés ne kényszer, hanem valódi élmény legyen. Receptjei mögött érezhetően komoly tudás áll. Könyve azoknak nagy segítség, akik szeretnének mentesen is finom, egészséges és változatos pékárut fogyasztani.”

Libor Mária, Limara péksége

Paraméterek

Kötés kemény táblás
ISBN 9789636147983
Oldalak száma 240
Kiadó BookLab
Megjelenés dátuma 2025. 09. 19.
Eredeti ár: 8.500 Ft Kiadói ár: 7.650 Ft 10%
Kívánságlistára teszem