Parázs és füst

Szerző: Stiller Tamás

Az emberiség és a tűz kapcsolata közel nyolcszázezer éves múltra tekint vissza, némi túlzással állíthatjuk, hogy a tűz felett elkészített ennivaló, azaz a grillezés technikája az egyik legősibb ételkészítési módszer. Mégis, mindannyian belefutottunk már kiszárított csirkehúsba, keményre sütött steakekbe vagy elégetett zöldségekbe, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is.

Stiller Tamás könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány, melynek segítségével kezdők és haladók egyaránt elsajátíthatják az alaptechnikákat, illetve fejleszthetik grill- és barbecue-fogásaikat, legyen szó házilag készített szendvicsről, emeletes hamburgerről, zamatos szárnyassültről, ínycsiklandó halételről vagy komoly marhasteakről. Hétköznapi gyors vacsorák, hétvégi lakomák, vegetáriánus ételek, igazi partikaják, valamint a több időt igénylő, lassan készített komolyabb húsfélék receptjeit is megtaláljuk a könyvben. A közel 70 recept mellett számtalan eszköztippet és praktikát tartalmazó kötet elméleti és gyakorlati tanácsokkal vezet be minket a grill&barbecue világába. A siker rövid és hosszú távon is garantált!

Paraméterek

Kötés kemény táblás
ISBN 9789633249888
Nyelv magyar
Oldalak száma 220
Kiadó Central Könyvek
Megjelenés dátuma 2022. 05. 31.
Eredeti ár: 6.290 Ft Kiadói ár: 5.661 Ft 10%
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 5.032 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Még több a szerzőtől

Parázs és füst – Négy évszak

Szerző:Stiller Tamás
Eredeti ár: 7.290 Ft Kiadói ár: 6.561 Ft
10%